Konehuolto

KAIKKI MERKIT JA MALLIT

Konehuoltomme on erikoistunut kaikkiin parturi- kampaamo käytössä oleviin koneisiin (trimmerit, leikkauskoneet, föönit,

kupukuivaimet, lämpösäteilijät...).

Toimimme tehtaan valtuuttamana takuuhuoltona Aesculap, Heiniger, Olymp HairMaster ja Wella (Exonda Salon Tools) koneille.
Huollostamme löytyy yleisemmät varaosat (akut, laturit…) ja tarvikkeet (terät, teräyksiköt, teräöljy, tallat… ), lähes kaikkiin myytyihin konemerkkeihin (Aesculap, Andis, Ermila, Heiniger, Kiepe, Moser, Olymp HairMaster, Oster, Panasonic, Tondeo, Ultron, Wahl, Wella…).

Sähkölaitteen lähettäminen huoltoon:

  1. Ole aina ensin yhteydessä huoltoon, terax[at]terax.fi tai 0400 977565. Saat lisäohjeita, jotka saattavat lyhentää huoltoaikaa.  Jos toimitat takuuhuoltoon tulevaa laitetta, ole aina ensin yhteydessä yritykseen josta laite on hankittu.

  2. Täytä Konehuoltolähete. Huolellisesti täytetty (vika) huoltolähete nopeuttaa työtämme ja saattaa lyhentää huoltoaikaa. Huoltolähete tai vastaavat tiedot paperilla tulee olla aina laitteen mukana, jotta laite voidaan huoltaa.

  3. Lähetä akkukäyttöinen hiustenleikkauskone tai trimmeri huoltoon aina lataustelineen ja muuntajan (AC-adapteri) kanssa. Pakkaa huoltolähetys huolellisesti pahvilaatikkoon, puutteellisen suojauksen vuoksi aiheutuneita vaurioita ei korvata.

  4. Lähetyskulujen tulee olla maksettu, emme lunasta lähetyksiä.

SAPHIRCORD_rgb_825x1100px.jpg

Konehuoltolähete: