Saksihuolto

KORKEALAATUINEN SAKSIHUOLTO - Kaikki merkit ja mallit

TEROITUS
Saksesi teroitetaan saksihuollossamme samoin menetelmin (konein) kuin ne valmistaja on tuotannossaan teroittanut, huomioiden teräkulmat ja eri teroitusmenetelmät (perinteinen japanilainen teroitus).
Jos teroituksen halutaan poikkeavan saksissa olevasta teroituksesta on se selkeästi mainittava saksihuoltolähetteessä.

TESTAUS
Kaikki sakset puretaan, ruuvit, aluslevyt ja laakerit pestään ultraäänipesurilla tämän jälkeen ne kasataan, säädetään ja tehdään leikkaustestit.
Testit suoritetaan hiukseen ja erikoiskuituun, tällä varmistamme, että saksesi on terävät ja ne leikkaavat terän koko pituudelta moitteettomasti.

TAKUU
TeräX Oy antaa takuun teroitustyölle.
Jos saksia ei ole aikaisemmin teroitettu tai ne on teroitettu valmistajan valtuuttamassa saksihuollossa.

TARVIKKEET JA VARAOSAT
Saksihuollosta löytyy yleisemmät tarvikkeet (soviterenkaat, sormituet, saksiöljy, saksikotelot…) ja varaosat (stopparit, ruuvit, aluslevyt…).

PI_TS-6028_edited.png

Saksien lähettäminen huoltoon:

  1. Täytä Saksihuoltolähete. Huolellisesti täytetty huoltolähete nopeuttaa työtämme ja saattaa lyhentää huoltoaikaa. Huoltolähete tai vastaavat tiedot paperilla, tulee olla aina huoltoon tulevien saksien mukana.

  2. Lähetä saksesi TeräX -saksihuoltokuoressa, pehmustetussa kirjekuoressa tai pahvilaatikossa. Kiinnitä saksien terät kuminauhalla, tai kärkisuojalla ja suojaa jokaiset sakset erikseen pehmusteella. Huolto ei vastaa kuljetuksen aikana vioittuneista saksista.

  3. Lähetyskulujen tulee olla maksettu, emme lunasta lähetyksiä.

  4. Saksien teroituspalvelun toimitusaika on normaalisti noin kaksi viikkoa, mutta kannattaa tiedustella saksihuollon työtilannetta terax[at]terax.fi tai 0400 977 565 yllätysten välttämiseksi.

Saksihuoltolähete: